Lørdag Aften

Så forsvandt der sørme lige en del timer mere med næsen nede i en bog, men fik da taget mig sammen til at ligge den fra mig, for at jeg kunne ordne noget guf til jeg skulle se Danmark har Talent. Og hold da op et show det har været i dag. Der var faktisk kun 2 jeg var knapt så begejstret over, så jeg ville ikke kunne vælge min top 3. Men var lidt overrasket over at der kun er 6 tilbage. Føler jeg er gået glip af et par shows, for mener ikke jeg har set de andre blive smidt ud. Er det mig der har misforstået noget?

Men afgørelsen er igang nu, og det er virkelig spændende.... Det bliver så synd for dem der ikke går videre. Men uha hvor er jeg spændt. :D


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)