En Ny Uge

Vågnede op i dag med en ret slem hovedpine, men valgte at tage nogle smertestillende - selvom de ikke fungerer ret godt sammen med min psoriasis-medicin. Jeg ville ikke gå hele dagen med smerter. Men jeg var derfor også ret tæt på ikke at gøre noget ved håret i dag, som ellers var planen. Egentlig var det planen at blege spidserne, men valgte at tage udgroningen i stedet. Og så må blegningen af spidserne komme senere på ugen, for at se hvor kraftig blegningen er. Og er den tilfredsstillende, så tager jeg hele håret efter nogle uger. Det er virkelig hårdt for håret, men så er det godt jeg er så god til at give det en masse fugt og olier. :D Så det skal nok gå.

Desværre kom posten ikke forbi i dag, så håber den kommer i morgen. Hader at vente. :P Har ingen tålmodighed what so ever! Men må bare prøve at slå tiden ihjel med noget læsning. Og er kommet godt igang med "Insurgent", så håber jeg er færdig med den her om nogle dage. Stræber lidt efter at komme igang med en krimi i weekenden, så der skal virkelig læses her de næste 4 dage. :D

I dag var det også træningsdag. Havde faktisk slet ikke lyst, men kom afsted. Motivationen manglede dog totalt da jeg kom derind, da hovedpinen var kommet tilbage, men kom da igennem de maskiner jeg er sat på og fik kigget lidt rundt på nogle store kroppe. Der er én dernede som jeg virkelig godt ku'. *Hahahahahah* Men han er sku sikkert nok til de der små tynde siv med perfekte bryster og babyhud i ansigtet. Så jeg må bare nøjes med at kigge. Og i sidste ende ville jeg slet ikke være interesseret i at finde sammen med en der træner så meget. For det kan jeg slet ikke leve op til. Hader folk der går for meget op i den slags, såå.... må nøjes med at lade øjnene spise hvad de kan.

Nå.. men jeg vil smække computeren sammen, gribe fat om min bog, og hoppe ind under dynen. :) Håber I andre har fået en lidt bedre start på ugen end jeg har. Sov godt når I kommer så langt.


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Forstår jeg rigtig.. du har bleget hele dit hår i dag???
  Det er simpelthen sååå spændende.. håber vi får lov til at se lidt undervejs.. :D

  Håber du er sluppet af med din hovedpine og nu ligger og drømmer sødt om Mr. Grey. :D

  Og hurra.. foråret er på vej.. vi skal snart på road trip :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikke blevet bleget endnu. Besluttede at tage udgroningen først, så jeg ikke skal slås med blegning OG den bruge hårfarve senere på ugen. :) Så blegningen bliver først i morgen eller fredag.

   Uhhh... Mr. Grey dukker op en gang imellem, that's for sure. *Hahahahahah*

   JA! Det er så lækkert! Glæder mig virkelig.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)