Tester Dream Wonder Nude Foundation fra Maybelline

Nu har jeg haft noget tid til at teste denne foundation i. Jeg købte den for noget tid siden, da jeg stadig ikke har fundet en erstatning for min Manhattan Clearface, og det driver mig til vanvid! For det er ikke nemt at finde en der fungerer sammen med min psoriasis. Og det må også gerne være en der dækker de dumme plamager som min hud har fået efter forskellige angreb. Så det er altså ikke nemt.
Jeg er altså ret kræsen når det kommer til foundations. De må ikke være for tykke og klistret, da min hud er ret fedtet, men de skal stadig kunne dække lidt. Så det er lidt en ond cirkel.

Denne er super tynd og skulle eftersigende være rigtig lækker når den kommer på huden, så jeg tænkte at den ville jeg da prøve. Det er, som I kan se, den nye foundation Dream Wonder Nude fra Maybelline. Jeg er meget glad for at de har lavet en meget lys foundation - dette kan nemlig også være ret svært at finde. Den bliver dog en smule mørkere efter noget tid, men det tænker jeg ikke gør så meget, da vi jo går en mere solrig periode i møde.

Noget der overraskede mig meget var at det var med stav og at den faktisk er så tynd som den er. Var bange for at det ville blive noget lort at påføre på huden, men jeg må sige at jeg blev positivt overrasket. For den er meget flydende, men lige så snart man begynder at påføre den, så bliver den helt ekstremt blød og lækker. Så fin! Den dækker dog ikke ret godt, men den kan bygges op med flere lag indtil man er tilfreds. Dog bliver den mere og mere maske-agtig når man putter flere lag på, så kan man nøjes med et enkelt, så er den super fin.

Desværre er den ikke matterende, og det kunne jeg virkelig godt savne i denne, samt at den ikke gør noget godt for mine hudproblemer. Men det er ikke kun skidt med denne foundation. Jeg bruger den indtil jeg finder en der er bedre. Har allerede kig på en anden, men den er stadig så ny, at de ikke har fået prøver hjem af dem, så man kan ikke komme til at teste den. Men om en lille måned skulle det muligvis være muligt. Så det ser jeg frem til. :)

Har I prøvet denne? Hvis ja, hvad synes I så om den?


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)