Migræne & "Nyt" Blog Design

Havde jo egentlig planlagt at hele dagen i dag skulle bruges på denne bog, men så kom jeg til at sidde og rode lidt med designet på bloggen, og så forsvandt størstedelen af dagen. Ups! Det var jo ikke planen. :P Og har en dum migræne, så burde slet ikke lave noget af det, men bare sidde og anstrenge øjnene mindst muligt. Men nu er det da fikset, og de indlæg jeg ellers skal have skrevet, skriver jeg senere eller i morgen. For jeg vil igang med den bog. Så jeg har lavet mig en kop kaffe/kakao og vil læne mig tilbage i det bløde og vende første side i den.

Aftensmaden er også nem i dag, da det er rester fra i går, og så vil jeg bare prøve at slappe lidt af resten af dagen. Har bare så mange ting jeg gerne vil nå, men sådan er det ret ofte med mig. Alt for mange ting igang på samme tid. Og sådan bliver det også i morgen. Men men men... det skal nok gå. :D Smutter. I må have en fantastisk lørdag.Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)