Min "Kvindernes Internationale Kampdag" ordre fra Yves Rocher

Så modtog jeg endelig den parfume, som var i restordre fra min bestilling hos Yves Rocher. Så nu kan jeg vise jer hvad jeg bestilte. Det er ikke noget specielt, men nu hvor jeg kunne få parfumen med gratis, så måtte jeg altså tage imod tilbudet. Især fordi det er en duft jeg er ret glad for. Men udover den, så bestilte jeg to shower lotions, da det altid er rart med lidt forskelligt at vælge imellem, og så er disse bare indbegrebet af sommer for mig.

Fordi jeg arbejder på at få lysere hår, så skulle jeg også have nogle bryn penne med i blond. Resten var gaver der fulgte med. Altså mascaraen og makeup-fjerneren. Mascaraen valgte jeg skulle være brun, da jeg ikke længere har en brun, og makeupfjerner kan man jo altid bruge. Så det var nogle lækre ting at få med uden at skulle betale ekstra. Perfekt. :DTranslate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)