Nye køb - Bøger!

Jeg kan simpelthen ikke lade være. :P Elsker gode bøger og jeg elsker når jeg kan få dem billigt. Disse er købt på Amazon og ankom for et par dage siden. Kan ikke vente med at få dem læst. Selvom der er en del andre bøger på listen før disse, men tror nu nok at det bliver i år. :D Især hvis mit læsnings-flow går lige så godt resten af året, som det har gjort her i starten af det.

Men fordi jeg fik disse bøger hjem, så opstod der et problem herhjemme. Pladsmangel. Så har været henne og rykke rundt i reolen, så der kunne blive et rum mere ledigt. Så nu er der plads til et par bøger igen. *Hehe* Dejligt.Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Åhhh, jeg håber du vil synes om "All the bright places" - jeg har lige læst den på dansk, og blev ret rørt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Har hørt rigtig meget godt om den, så jeg glæder mig også til at komme igang med den :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)