En Familie Weekend

Så blev det næsten weekend. Det har været en virkelig flot dag og vejret har været lækkert, men jeg har så ikke rigtig fået nået det jeg ville. Må dog se om jeg kan nå det i morgen, men det burde ikke være noget problem. I hope. :P Men det er også kun lidt rengøring og tøjvask der skal ordnes.

Men ser frem til en rigtig lækker weekend er jeg sikker på. Min søster og hendes kæreste kommer til Fyn, så der skal tilbringes lidt tid sammen med dem. Og så skal den gamle (daddy) fejres, da han fylder år i starten af næste uge. Så det bliver en weekend i familien's tegn. Bliver rart. Har savnet min søster utroligt meget. Det er altså ikke nemt når vi bor så langt fra hinanden.

Hvad skal jeres weekend bruges på?


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Håber i får en skøn weekend og får giver hinanden en masse kram og smil..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)