Det var rart at få det overstået!

Jeg skal da lige love for at tiden er gået stærkt i dag. Jeg har dog også fået nået alt det jeg skulle, så har da fået udnyttet dagen meget godt. Men det er så også derfor at der ikke har været den store aktivitet her på bloggen og andre sociale medier hvor jeg plejer at være meget aktiv.

Jeg har været nede og handle lidt ind til de næste par dage, samt at jeg fik gang i den helt store rengøring da jeg kom hjem. Her trængte virkelig også. Og så fik jeg taget mig et langt og skønt bad med body-scrub og det hele og huden er bare lækker nu! Man burde virkelig gøre det noget oftere. Det er jo en lækker form for forkælelse. :D Og huden har godt af det.

Men ja.. nu kan jeg bare læne mig tilbage her senere og nyde udsigten og duften af mit rene hjem og føle mig som et nyt menneske efter mit dejlige bad. Og så skal der satme hygges med stearinlys, noget lækker aftensmad og så lidt læsning - medmindre jeg falder over noget serie i stedet. Tror måske også at jeg kigger lidt ind i guf-skabet og ser hvad der gemmer sig der. Kunne jeg godt lige hygge med i dag. *Hehe*

Hvad skal I bruge jeres tirsdag aften på?Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)