Tid til at nyde min aften

Så blev det tid til hygge, og jeg havde egentlig planlagt at skulle se "DareDevil"-serien, men nøjes med afsnittet af "The Returned" fra i går, og så vil jeg gå igang med en ny bog. Denne fandt jeg på et loppemarked for nogle uger siden, og den skulle vist være en af de gode bøger folk har anbefalet af "Shopaholic"-forfatteren (det jeg har kunne læse mig frem til i hvert fald), så den vil jeg lige læse inden jeg modtager "Anna og det Franske kys" med posten. Den var ikke blevet sendt afsted i første omgang - er jo hvad der kan ske når der er en masse at se til - men skulle vist blive sendt til mig her i morgen. Så jeg ser frem til at komme igang med den og "læse den sammen med de andre". :D Håber så at jeg når at læse den færdig inden ReadAThon d. 25 April. Så kryds fingre for at min læselyst fortsætter og at jeg ikke falder ud af rytmen igen.

Men jeg vil smide mig i det bløde med lidt lækker varm kakao, lidt guf til ganen (hvis jeg da kan spise noget) og så se lidt serie. Ha' en fortsat god tirsdag folkens! :DTranslate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)