Snarligt ændringer i Stuen

Om ikke så forfærdeligt længe vil denne udsigt ændre sig. Jeg har nemlig ikke mere opbevaringsplads i min rumdeler, så jeg er på jagt efter endnu en. Enten køber jeg en magen til den jeg har nu fra Jysk, eller også håber jeg at høre fra en der sælger en lidt mindre her fra byen af. Håber ikke den er blevet solgt endnu. Og så sælger jeg mine søjler. Får nemlig ikke plads til dem længere, og jeg er gået lidt fra det med søjler i indretningen også. Så det er på tide.

Derudover så har jeg kontaktet en der sælger et TV-møbel i Odense. Det er super billigt, og det ville være rart at komme af med det mareridt jeg har. Det er altså ikke optimalt med en rumdeler der hænger flænset badeforhæng på for at skjule rodet inde bag ved. Så det er på tide at komme af med det gamle lort og ind med noget nyere. Skide være med at det er brugt, bare det er pænere og billigt. :D Så håber at høre tilbage fra hende snart.

Det bliver rart med lidt ændringer, og så får jeg plads til flere bøger og får mulighed for at rydde op i den proppede rumdeler jeg har nu. Bliver rart med lidt luft til tingene og lidt mere sammenhæng i stuen. Så mangler jeg efterhånden kun et spisebord-sæt og muligvis et andet sofabord. Men det må komme med tiden. :)


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)