Lang Weekend i sigte

Ser frem til et par dage hvor der ikke sker så meget. Og så er der endda flere af dem end normalt takket være påsken. Har dog ikke helt fri, da jeg har et par aftaler der skal overholdes, men ellers kan jeg forhåbentlig slappe lidt af. Der skal gøres lidt praktisk, men det går nok.

Dagen i dag har også føltes lidt lang. Gik hjemmefra lidt over middag, da jeg så et lille hul i vejret hvor der var tørvejr. Havde egentligt planlagt at cykle, men bor man ved vandet når det stormer, så er det tæt på umuligt at komme frem på cykel. Så den lod jeg stå hjemme og tog afsted på gåben.
Nåede ned efter pakker på posthuset, været inde forbi Matas, Bøger & Papir og Lidl. Kunne dog godt have været taget afsted en time senere end jeg gjorde, for jeg var allerede nede i Huset kl 14 - altså en time tidligere end beregnet. Men pigerne der skulle interviewe mig var der allerede så vi gik igang en halv time tidligere. Og sikke nogle søde kvinder det var. Har så fået lovet en kopi af deres opgave når den er færdig, så jeg glæder mig til at læse den.

Derefter skulle psyke-gruppen så holde møde, men vi endte med kun at sidde to. Ikke at det gjorde mig noget, for det var super hyggeligt. :D Vi tog sammen i Føtex bagefter og så fik jeg lavet mig noget hurtigt mad da jeg kom hjem. Nu sidder jeg og nyder en kop Pukka-te, som jeg modtog i dag. Den jeg sidder med har en meget speciel smag, men den er på ingen måder dårlig. Så den er jeg glad for at have fået hjem. Udover disse te, har jeg en detox-te på vej hjem som jeg også glæder mig enormt til at prøve. :D Tyder lidt på at April bliver en te-måned. *Hehe*

Nå, men jeg vil læne mig tilbage med et afsnit af "Face Off" og så står den på tredje bog i serien om Karin Sommer. :D Skal se om jeg kan nå at læse de sidste tre bøger inden d. 10 April, da jeg der skal være med i en ReadAlong sammen med Love-Books og læse en bog de har udvalg. Glæder mig!


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)