Prøver Pukka Tea for første gang

Så blev det endelig min tur til at prøve den hersens Pukka te.. :D Jeg har kigget på dem rigtig længe, og har været meget nysgerrig på et par stykker af dem, så da jeg så at LuxPlus havde dem på tilbud, så valgte jeg altså at prøve at købe et par stykker hjem. Modtog dem i dag, og har allerede prøvet dem begge. Har faktisk ikke drukket te i lang tid, så det er helt rart at få drukket lidt igen. Det giver sådan en dejlig varme i kroppen, og så findes der jo så mange forskellige smagsvarianter. De to jeg har fået hjem er "Cleanse" og "Night Time". To som jeg meget gerne ville prøve, og som jeg håber kan gøre det for mig, som jeg går og håber lidt på. :P

Udover de to så vil jeg gerne prøve "Pure" (som er nogle stedder også hedder "Detox"), "After Dinner" og "Relax". Og nu hvor jeg har fundet ud af, at de to andre jeg har faktisk er overraskende gode - og at jeg kan drikke dem uden at tilføje honning og andet - så tror jeg at jeg godt kunne finde på at købe disse tre når de kommer på tilbud. Ja jeg ved godt at jeg har utroligt meget te i forvejen, men i perioder drikker jeg også ret meget af det, så det gær ikke noget. *Hehe*

Som sagt, så har jeg allerede prøvet begge de te jeg fik hjem i dag. "Cleanse" lavede jeg mig en kop med lidt efter aftensmaden. Jeg var faktisk lidt nervøs for at lakridsroden ville være for gennemtrængende, da jeg virkelig ikke er glad for lakridste i det hele taget. Synes det smager ganske skrækkeligt når det er i te, så det var lidt af et sats for mig. Men den var ikke så slem som frygtet. Dog kan man godt smage den efter man har færdigdrukket sin kop. Den ligger i eftersmagen, men den er ikke voldsom.
"Night Time" har også lakridsrod i sig, men heller ikke den er den for voldsom i, så det er jeg virkelig taknemmelig for. Og selvom det er det i begge varianter, så smager de begge vidt forskelligt, og det er super dejligt.

Alt i alt så er begge typer virkelig gode. "Cleanse" siger lidt sig selv, at den skulle rense lidt ud i kroppen og ens hud skulle have rigtig godt af de ingredienser der er i. Men jeg vil også rigtig gerne have detox-teen for virkelig at få den fulde effekt af dem. :D
"Night Time" skulle gerne være beroligende og gøre at man får en god nats søvn, så det må jo vise sig når jeg kommer ind under dynen her om lidt.

Jeg er utroligt glad for dem begge, og som jeg skrev tidligere, så vil jeg utroligt gerne have de tre andre jeg også har kigget på. Måske er jeg heldig at de kommer på tilbud igen på et tidspunkt, og så bliver de altså købt. Og så er designet altså bare så fint! Især indersiden af æskerne! Åhhhh! Så vidunderligt.

Har I prøvet dem? Hvis ja, hvad synes I så om dem?Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)