Nu skal jeg bare få det bedre

Synes dagene flyver væk lige for tiden og jeg har svært ved at følge med. Især fordi jeg ikke kan lave ret meget når jeg er sengeliggende. Jeg er stadig i smittefasen når det kommer til min influenza, så jeg skal helst blive hjemme og koncentrere mig om at blive rask igen. Det er pænt frustrerende, men jeg gider jo heller ikke ligge syg i længere tid, fordi jeg ikke har tålmodighed til det. Såå... Må bare bide det i mig og bruge et par dage mere med varme drikke, hals, snotpapir og håndsprit.

Men jeg har da været lidt ude i dag. Skulle ned og handle. Havde ikke mere mad, så måtte se om jeg kunne finde noget til de næste 3-4 dage, og fandt noget suppe og noget kartoffelsalat og minifrikadeller. Så nu kan jeg da få noget aftensmad indtil jeg bliver frisk igen.
Derudover har jeg været nede og klippe kløer og pelse viceværten's mor's kat. Og vi ordnede så også lige Cosmo. Det var nu meget rart at få overstået, for hold da op hvor har han efterhånden ødelagt mange bukser fordi han sætter kløerne i når han hopper op på skødet af en samt sætter af når han hopper ned igen.

Nu her til aften sidder jeg og overvejer at lave noget varm kakao jeg kan varme halsen på, og så vil jeg læse lidt i min bog. Skal ikke tidligt op i morgen, da lægen mente at jeg skulle blive hjemme og bestille en ny tid til i næste uge. Det var nu sødt af hende. Så jeg slipper for at skulle ud i regn og blæst. Og det betyder at jeg kan sove længe i morgen. Det var dejligt. Så nu vil jeg læne mig tilbage og prøve at nyde resten af aftenen. ;)


Translate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

  1. Håber du får en dejlig aften og snart får det bedre.
    Knus <3

    SvarSlet
  2. hvad en smuk scene det er! Jeg håber du gendanne så hurtigt som muligt, bare slappe af og nyde denne vidunderlige aften nu.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)