Hvas skal jeg læse på ReadAThon dagen?!?

Jeg er så småt begyndt at tænke på hvilke bøger jeg skal ligge frem til ReadAThon, men det er virkelig svært. Jeg er ikke den hurtigste til at få slugt bøger, så det er begrænset hvor meget jeg kan nå på 24 timer, men... derfor har jeg alligevel prøvet at finde et par stykker frem, som jeg vil forsøge med. Men hvilke skal det så være?! Jeg har så mange bøger stående som jeg endnu ikke har fået læst, og jeg vil ikke være for optimistisk og vælge en serie, for det ved jeg, at jeg ikke kan nå. Og jeg elsker tykke bøger, men sådan en ved jeg med garanti at jeg heller ikke kan nå. Såå... Måske jeg skulle vælge nogle af de tyndere bøger og måske endda nogen der ligger rigtig godt i hånden, så jeg kan være i bevægelse når jeg bliver træt af at sidde stille. :)

Efter mange timers overvejelse valgte jeg, at det skulle være blandt mine paperbacks jeg fandt dem. Og som sagt nogle af de tyndere af slagsen - selvom jeg ikke har ret mange af dem. Men det bliver nok disse tre. "Møgkællinger" af Gretelise Holm er den sidste i den serie jeg er igang med, og jeg ender nok med at læse den inden ReadAThon, men så er der de to andre jeg kan tage fat på. Jeg har dog taget den med i bunken, da jeg ikke ved hvor meget jeg får læst fra nu af og til d. 25 April. Men det må tiden vise.

Ellers har jeg planer om at "The Mist in the Mirror" af Susan Hill og "The Ocean at the End of the Lane" af Neil Gaiman skal være dem jeg ligger frem på dagen. To vidt forskellige bøger, men så kan jeg beslutte mig for hvilken genre jeg er mest til den dag.

Min bunke er ikke så stor, og jeg kan nå at ændre mening og valg mange gange, men som det ser ud nu, så er det disse jeg har i tankerne. Igen alt efter hvor meget jeg får læst indtil da. :)Translate posts in the bottom of my blog

1 kommentar:

  1. "All The Bright Places" er ellers en fantastisk bog, hvis du skulle ombestemme dig med størrelsen! :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)