Dagen før mit Sygehus besøg

Prinsen og jeg kom til at sove lidt for længe i dag. :P Ville bare lige ligge 5 min mere og putte sammen med ham, og så endte jeg med at falde i søvn igen. Det var ik skide smart, men sket er sket. :) Derfor kom jeg også lidt sent ind og handle. Hvilket var lidt irriterende, da jeg endte med at komme hjem med en virkelig dårlig mango, og ikke kunne få tid til at tage derned igen. Jeg måtte i stedet ringe og spørge viceværten om han kunne smutte forbi Netto efter en til 5 kr til mig i stedet for de dyre til 20 kr i Føtex. Ville nemlig ikke spilde endnu en 20'er hvis den nye så også var ubrugelig. Og min vicevært var en guttermand, for selvfølgelig ville han gerne hente en til mig. :)

Så jeg fik forberedt aftensmad (og spist den), pakket taske til i morgen, sat powerbanks til ladning og sidder nu og nyder en kæmpe kanelsnegl og en kop varm café au chocolat. :D

Ville egentlig gerne have læst lidt i dag, men har ikke rigtig haft ro i hovedet til det. Så derfor blev det til lidt zendoodle/zentangle i stedet. Arbejder lidt videre på et par stykker jeg har startet op bag i kalenderen. I dag blev det altså "Livets Træ" jeg kom lidt videre med. Er lidt nervøs for mit besøg på sygehuset i morgen, så rigtig mange tanker vrimler rundt i hovedet på mig. Håber dog på at de går i den retning som jeg håber på, men intet er sikkert.
Resten af dagen var også lidt usikker. Så frem til at nyde en hyggelig dag i Odense sammen med Jeanette, men det blev lidt usikkert pga. bil-problemer. Det lader dog til at det er blevet løst, så krydser fingre for at vi stadig skal ses og hygge sammen. :D

Men ja... Jeg vil stene lidt mere "Dexter", guffe lidt mere kanelsnegl i mig og fortsætte på min lille krydsedulle. Ha' en fortsat god onsdag alle sammen!


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)