En fuld booket Weekend

Som overskriften siger, så får jeg en totalt pakket weekend med en masse aftaler. Håber jeg når dem alle, og det er meget godt at jeg har noget at foretage mig, for så går jeg ikke og tænker på det skrækkelige møde jeg skal til på mandag.

Skal tidligt i seng i dag, da jeg skal op før Fanden får sko på i morgen. Jeg har nemlig sagt ja til at tage med de gamle til Odense. De skulle ind og tjekke forskellige butikker ud og tænkte, at det kunne jeg da godt hoppe med på. Hvad de ellers har planlagt ved jeg ikke, men ved at det er meningen, at jeg skal med min mor ud og gå sammen med hundene og en masse andre om eftermiddagen, men om det stadig er noget vi skal ved jeg ikke. Må tiden vise. Så derfor regner jeg ikke med at været ved computeren før sent om aftenen.

Søndag er det rengørings-og planlægnings-dag. Har en masse der skal styr på og lejligheden trænger virkelig til en kærlig hånd. Når vi nærmer os de varmere dage, så kan man virkelig se hvor vigtigt det er, at man får svunget støvsugeren et par gange om ugen. Cosmo fælder som aldrig før, og det er faktisk pænt frustrerende. Men det er bare med at komme igang. Og der ligger allerede 1½ kat på gulvene nu. Så det bliver godt at få det ordnet.

Og så kommer vi til helvedsugen. Mandag som jeg frygter + træning. Tirsdag som bliver den eneste dag jeg kommer til at lave noget jeg kan lide. Onsdag møde med psykegruppen og andre møder i løbet af dagen. Torsdag er det helligdag, men skal desværre træne igen der (Nej jeg gider på ingen måder det træning, men nu har jeg sagt ja). Fredag har jeg glemt hvad jeg skulle og det irriterer mig. Og så kommer vi til weekenden som jeg virkelig håber jeg får for mig selv, for jeg trænger til noget ro efter sådan en uge.

Men jeg vil smide computeren fra mig og gribe min bog og få læst lidt. Ha' en forsat god fredag og god weekend!
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)