Og så var dagen forbi

Hold nu op hvor er tiden altså gået hurtigt her til aften. Kom godt nok også ret sent igang med aftensmaden, så det er nok derfor det føles sådan. Men jeg slås også stadig med halsbetændelse og den latterlige forkølelse, og det har gjort at jeg har været ret sløv i dag. Ikke lige sådan jeg havde planlagt at tilbringe min fødselsdag, men det hjalp at jeg kunne nyde et lille stykke brunsviger - det er jo kun én gang om året man fylder år, ik? :D Så man må godt.

Derudover så fik jeg også lige hurtigt handlet lidt samt vasket en maskinefuld tøj. Det var ellers meningen at jeg ville have gjort det i weekenden, men der var jeg stort set ikke hjemme, så det blev rykket til i dag. Skulle også have været på biblioteket for at printe noget ud til kommunen, som jeg efterhånden er ret træt af at skulle bruge penge på. Det er sku ikke billigt at sende breve længere. Må se om jeg kan nå det i morgen i stedet for.

Jeg er også lidt bange for at jeg ikke når ned i Huset til de andre på onsdag, pga. en ret så fuldt planlagt dag. Ved slet ikke om jeg når tilbage til Faaborg. Så det bliver de nok ikke så glade for, men de andre ting her er altså vigtigere. Såå... må bare finde mig i deres skuffelse over min fravær.
Og så er der nogle ret så ubehagelige møder hos lægen torsdag. Er faktisk ret sikker på at det kommer til at gå skidt... Men nu skal jeg bare lige have alt det andet her overstået først. Øv altså. Har virkelig ikke set frem til denne uge, så den skal bare overstås. Og det samme gælder næste mandag, hvor jeg skal til møde med sagsbehandleren. Frygter det virkelig, for jeg er bange for at jeg ikke har noget at skulle have sagt længere. Og det stresser mig og er på ingen måder godt for min depression. Hader at være syg og jeg hader ikke at få den hjælp jeg har brug for.

Nå, men jeg vil smutte igen. Vil smide mig ind i sengen med en bog. Har det ikke alt for godt her til aften, men håber at jeg får det en smule bedre i morgen. Sov godt alle sammen!
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)