Og vinderen er.....

Så blev det tid til at offentliggøre vinderen af min fødselsdags giveaway som er lavet i samarbejde med BilligeSolbrillerOnline.dk. Så jeg håber, at jer der gerne ville vinde et par valgfrie solbriller har fået tilmeldt her. :) Jeg har brugt Random.org til at finde den heldige vinder, da det på denne måde er mere fair over for alle. Og her ser I så deltagerne og deres numre i konkurrencen. Og lad mig lige sige at jeg er skuffet over at folk ikke overholder alle punkterne i reglerne. Men ser imellem fingrene med det denne gang. Men fremover bliver folk altså frasorteret.
Pia Sroka - Nr. 1
Linefugl - Nr. 2
Hende fra uni - Nr. 3
Camilla Arenkild - Nr. 4
Mie Kristensen - Nr. 5
Marianne Lykke Nielsen - Nr. 6
Tina Hauris - Nr. 7
Maria Ørum - Nr. 8
Camilla Holst - Nr. 9
Charlotte Højbjerg - Nr. 10
Jeanette Henriksen - Nr. 11
GitteIrene - Nr. 12
Ida - Nr. 13
Hejdi Norup - Nr. 14
Ditte mumi - Nr. 15
Birna BirnaL - Nr. 16
Og her ser I vinderen, som jeg sender oplysningerne på videre til firmaet, som så tjekker op på om vedkommende har overholdt den regel de har krævet til denne giveaway. Er den ikke overholdt, så finder jeg en ny vinder. Medmindre firmaet også ser igennem fingrene med det. ;)


Tillykke Maria Ørum! Dine informationer bliver sendt videre til firmaet.
Desværre havde Maria ikke liket Facebook-siden, så firmaet bad mig finde en ny vinder. En skam jeg nåede at give hende besked. Men den nye vinder er:
Charlotte Højbjerg! For fa'n! Tillykke søs! Firmaet har fået besked og kontakter dig!

Og mange tak til alle jer andre. :) I kan få 30% rabat ved køb af et par solbriller på hjemmesiden, ved at bruge rabatkoden: 30procent - Se det er jo slet ikke dårligt. :D Så jer der stadig gerne vil have jeres præmievalg, har nu mulighed for at købe dem endnu billigere.
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)