Mine Favorit Smykker i øjeblikket

Jeg har utroligt mange smykker - alt for mange - og jeg skal have sorteret ud i dem, og smidt dem jeg ikke vil have længere til genbrug eller ud. Og det er især tydeligt at jeg har for mange, fordi jeg får dem simpelthen ikke brugt, og har jo også nogle favoritter, som jeg igen og igen vender tilbage. Så her en af dagene skal jeg have sorteret i det. Men ville da lige vise jer hvilke smykker jeg pt. har som favoritter. Har nogle på vej hjem fra eBay som jeg VIRKELIG glæder mig til at modtage, og de passer ind i den stil jeg viser jer her. Meget feminint og lyst. Alle med hvid ild-opal-sten.

Ringene er begge billige ringe. Den ene med klar sten er købt på eBay til små 25 kr og den anden med stenen er købt på et loppemarked. Halskæden med bjergkrystallen er også købt på eBay og jeg vil så gerne have flere af den slags. Den anden halskæde er en ret dyr af slagsen fra Spirit Icons og er med et vedhæng af månesten. Øreringene er nogen jeg selv har lavet. Det er billige krystaller fra eBay der er blevet brugt. Dejligt simpelt, men stadig meget feminint og pænt. Og sidst men ikke mindst, så er der mit Skagen Denmark Ur, som jeg næsten lige har fået hjem. Det er simpelthen så fint og simpelt og passer jo bare til det hele! :D Slet ikke dårligt!

Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)