Shopping i IKEA i går

På billedet ser I det jeg fik købt i IKEA i går, da mine forældre havde mig med på tur. Og ja I har set rigtigt - der er ingen duftlys! Det er en skandale! Men ved I hvad? De har lavet om derinde, så da vi nåede afdelingen med blomster og lys kunne vi slet ikke finde hoved og hale i noget som helst! Alt var blevet rykket rundt i den afdeling og det var bare total forvirring. Øv altså! Men ingen skade er sket. :D Har stadig nogen tilbage fra sidste gang jeg var i IKEA, og var også mest efter noget praktisk denne gang.

Jeg har ingen normal hovedpude længere, da jeg købte en speciel-pude for nogle år siden, og har siden ikke brugt andet. Men her på det seneste har jeg virkelig savnet en ordentlig pude, så jeg tog valget og købte en i dag. Den er godt nok lidt dyr (sikkert ikke i andres øjne), men håber de 99 kr er godt lagt ud. ;) Derudover så spottede mit øje en aflang pude, som jeg tænkte ville være perfekt til når jeg sidder og blogger fra sofaen. Sådan til nakken når man sidder oprejst. Og ja jeg ved godt at jeg i forvejen har ALT for mange puder i min sofa (har pt. 7), men har ikke en til nakken, så denne hoppede også ned i kurven. Gav vist 29 kr for den. Motivet er måske ikke lige det pæneste, men der kan man jo altid sy et nyt betræk til.

Jeg har så også haft kigget efter noget nyt sengetøj, da jeg har smidt meget til genbrug. Trængte til noget der ikke var slidt og i alt for mange pang-farver, så da min far fandt dette til 29 kr, så tænkte jeg at det da ville være et udemærket valg. Det er godt nok meget skrøbeligt i kvaliteten, men så holder det da så længe det kan. :D

Sidst men ikke mindst, så trænger jeg til at få skiftet min toiletbørste ud. Jeg synes disse fra IKEA er ganske fine og de koster kun 5 kr stykket, så jeg købte et par stykker, for så har jeg da en ekstra stående. Dette er noget jeg gerne vil være bedre til at skifte ud en gang imellem, for føj hvor bliver de hurtigt ulækre.

Så ja.. :D Det var det jeg fik købt i går. Er faktisk ret glad for at jeg kom hjem med så lille en skade på kontoen. Det plejer at gå lidt amok nemlig. Så det var en dejlig tur. ;)
Translate posts in the sidemenu

3 kommentarer:

  1. Ja der mangler lidt et duft lyst, men jeg tror ikke du mangler.. Ha Ha..
    Men ja, du har da behersket dig.. :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)