Mine Nyeste Bøger

Min lille samling af bøger vokser lige så stille og roligt. Og disse på billedet er de nyeste udover en Lars Kepler bog, som jeg ikke har kunne finde. Det bliver en af de bøger jeg går igang med næst. Jeg ville egentlig gerne starte med "Bridget Jones"-serien, men jeg mangler stadig den seneste bog i den serie, så indtil jeg har den, så lader jeg dem ligge lidt. Og vil super gerne have fat i "Jeg har dit nummer" og "Hvem er jeg" af Sophie Kinsella, da jeg har hørt at de er super gode.

Men i mellemtiden så går jeg nok igang med bøgerne af Cecelia Ahern - måske endda "PS: I Love You", som jeg endnu ikke har turde gå igang med. Bøgerne af den forfatter tiltaler mig utroligt meget da det hele foregår i det Irske, og det er jo mit hjertens-land. Så det er nok dem jeg brænder mest for at komme igang med. Men nu skal jeg lige have læst den jeg er igang med nu. :)

Hvilke bøger er I igang med i øjeblikket?
Translate posts in the sidemenu

3 kommentarer:

 1. Jeg har læst de to bøger af Sophie Kinsella du nævner og ja det er super søde begge to.. :P

  Jeg er lige blevet færdig med Anna og det franske kys.. :D
  Nu summer jeg lidt over hvilken jeg skal starte på, har 3 liggende fra biblioteket.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Har ikke kunne finde dem billigt nok selv endnu. :P Men det skal nok lykkedes mig. :D
   Hvad synes du om den så?

   Slet
  2. Synes bare det er en helt vildt sød historie.. super bog..
   Jeg er glad for at låne på biblioteket. :D

   Lige nu læser jeg - PS trænger til flødeskum (og diller)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)