Min kalender får en masse opmærksomhed

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet af en kalender skulle kunne skabe så meget opmærksomhed, som den jeg har nu har kunnet. Det er snart ligemeget hvor jeg har den med henne, så er der en der kommenterer på den. De spørger gerne hvor den er købt henne og de reagerer også ofte på et af de citater jeg har valgt til pryde forsiden med. Det er et jeg har lavet en smule om på, men budskabet er så klart og tydeligt som det skal være.

Noget andet jeg får mange kommentarer på er designet på forsiden. Folk synes det er super fedt at det er noget jeg selv har tegnet, og som så er blevet trykt i. Og jeg er virkelig også selv super glad for det, så jeg overvejer ret kraftigt at få lavet en kalender magen til til næste kalenderår. Der er dog lidt tid endnu til at få det gjort i, men jeg vil også prøve at se om ikke jeg kan lave en super fed forside igen. Måske en zentangle/zendoodle?! ;) Tiden må vise hvad det bliver.

Hvis I ikke har læst indlægget hvor jeg skriver om denne kalender, og de muligheder man har når man skal designe den, så kan I finde indlægget her og deri er der et link direkte til det sted hvor man kan lave sig selv sådan en. Synes det er skide smart, og så er det jo bare super skønt at have en kalender ingen andre har og aldrig vil få. Me like!
Translate posts in the sidemenu

4 kommentarer:

 1. Kunne da være fedt at se dig prøve lave sådan et forside til hver måned i året.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hver måned? Man kan jo kun lave én til hele kalenderen. :)

   Slet
  2. Der er ikke en eller anden forside ved hver måned??
   Det kan jeg huske der var i de helt gamle mayland kalendere.. :D

   Slet
  3. Nej det er som en ganske alm. skolekalender med én forside.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)