Tester : Skin Doctors - Hair No More Spray

Behårede ben er et mareridt i de varme årstider, for man vil jo gerne kunne gå rundt med sine stænger frie! Korte bukser, shorts, kjoler og nederdele. Ingen gider gå rundt og vifte med et par behårede ben. Og hvem gider dog shave ben hver anden eller hver tredje dag?

Nu er jeg så ikke en af dem der er så uheldige at dette er nødvendigt. Mine hår er meget fine og meget lyse på benene, så de ses ikke så tydeligt når de begynder at vokse ud, men derfor vil man jo gerne have den der dejligt glatte hud på benene, så da jeg fik mulighed for at teste denne Hair No More Spray fra Skin Doctors, så sprang jeg straks til. Det er jo fantastisk hvis det viser sig at den virker! Jeg har tidligere brugt en creme som virkede helt fantastisk! Problemet er bare at man ikke kan købe den nogle steder længere. Så jeg har været på udkig efter noget andet. Har dog også haft en anden creme jeg har testet, men den har ikke virket ret godt. Så en spray er det næste forsøg.

Det er en meget tynd væske der er i flasken, og man sprayer et tyndt lag ud på huden efter den er tør efter shaving. Man masserer det så ind i huden indtil den er helt absorberet. Dette gør man så hver dag den første uge og derefter to gange ugentligt. Har man dog tykkere og mørkere hår, så kan man påføre det lidt oftere.

Nu har jeg testet den i små 3 uger, og jeg må sige at jeg er ret godt tilfreds med virkningen af den. Var bange for at den ikke ville give fugt nok til mine ben, men de føles dejligt bløde efter påføringen og min hårvækst er i den grad blevet mindsket. så jeg er virkelig imponeret og jeg kan klart anbefale den til andre. Om den så virker lige så godt på folk med tykkere og mørkere hår, ved jeg ikke, men folk med fint og tyndt hår som mine, virker den fantastisk på. :) Det gør det i hvert fald til en let hårfjerning hjemme i egne omgivelser. Så jeg er super tilfreds, og går en skøn sommer i møde med glatte og bløde ben. :D

Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)