En ny fluffy ven

Ja jeg er 31 år og har bamser i mit hjem. *Hehe* Dog er det kun bamser der forestiller ræve, og jeg fik i sidste uge denne lille fætter hjem. Har ledt efter ræven i Ty Beanie Boos serien herhjemme i forskellige legetøjsforretninger, men de har ikke haft den. Så jeg fandt den på eBay i stedet, hvilket også gjorde den billigere, så det var jo bare en win-win. Og se lige de store øjne! Den er da simpelthen for sød!

3 kommentarer:

 1. Jeg så den faktisk nede i vores kvickly en dag, de er søde de små bamser.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig? :D Ja jeg kunne altså ikke stå for den. Mit ræve-hjerte måtte bare have den.

   Slet
  2. Ja det er dog ved at være noget tid siden, kiggede faktisk lige efter i går, men de har den ikke mere.. desværre.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)