20 År Online - 17 År som en Personlig Blogger

Så kom året hvor jeg kan fejre 20 år som hjemmesideejer og 17 år som personlig blogger. Synes satme at tiden er gået stærkt. :D Det føles ikke som om det er så mange år, men sådan er det jo når man laver noget man elsker - så flyver tiden bare afsted. :D Og hvor er der dog sket meget i den tid jeg har haft bloggen. Har haft mange forskellige mennesker forbi og har også mødt en hel del igennem bloggen. Håber jeg kommer til at møde mange flere fremover. Og sikke da en masse positiv omtale min blog også har fået forskellige steder. Det er sku da fedt at se og høre at folk synes om det man laver. Og det der varmer mig mest er når man bliver rost for det man selv tager initiativ til at lave - altså ting man ikke bliver bedt om fra anden side af. Har både været i ViUnge (dog en del år siden), i avisen, i et andet blad og så har forskellige firmaer anbefalet min blog til deres kunder og besøgende. Så bliver mit gamle hjerte altså rørt.

Men igen så er det virkelig crazy at jeg har haft en personlig blog i 17 år. 17 ÅR!!! Det er sku mere end halvdelen af min alder! Det er ikke til at fatte at jeg har lagt så mange år i en hobby - som jo nu er langt mere end min hobby. Det er min livsstil. 90% af mit liv ligger jo i arbejdet med bloggen. Skræmmende men true. Og jeg fortryder intet af det. Jeg er stolt af at være blogger og at have holdt ved i så mange år UDEN at have nogen form for pause. Jaaaaah! :D Synes sku selv det er ret sejt gået. Men jeg elsker det. Jeg elsker at udtrykke mig på denne måde. Og det fedeste er at jeg kan kombinere ALLE mine hobbyer på denne måde. At tegne, rode med makeup og skønheds produkter, at lave kreative ting, læse, indretning, teste gadgets og produkter, tage billeder osv osv osv... Alt det er jo en del af min blog.

En ting jeg ikke må glemme er alle de besøgende jeg har haft igennem de 20 år på nettet. Alle skal have en kæmpe tak. Selv mine haters, for selvom det er dårlig "omtale", så har det jo bare gjort at folk lagde mærke til mig. :P Og en anden person der skal have en speciel tak er min kammerat Niels, som har været med næsten helt fra start af. Og det er takket være ham at jeg for alvor kom igang med at få mit første eget domæne (og de efterfølgende) og et system jeg kunne lave min blog igennem. Mange mange mange tak og tak fordi du stadig hænger ved den dag i dag. Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed tydelig nok, men jeg håber at du ved hvor meget jeg sætter pris på dig. ;)

Men ja.. Jeg ville bare gerne takke jer alle der besøger min blog og stadig hænger ved den dag i dag. I er sku fantastiske! :D

8 kommentarer:

 1. Hvor er det bare vildt. Stort tillykke. Kunne du ikke lave et indlæg om hvordan blogging har udviklet sig? Du må jo have været med i bloggings spæde barndom.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D
   Jo har faktisk overvejet at lave et tilbageblik på dengang. :D Og vise nogle af de design jeg har husket at gemme. For ja jeg var med fra start af. ;)

   Slet
 2. Det er sgu godt gået søde og stort tillykke.. håber du fortsætter for evigt.. Ha Ha :D
  Måske du en dag kommer i rekordbogen for at ha blogget i længst tid.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager da 20 år mere med som minimum. :D *Hahahahahah* Gør jeg nok ikke.

   Slet
 3. Puha... jeg har fulgt den i tror det er 11 år... (ej er jeg så gammel.... ) :)

  Kan stadig huske det design du havde på, da jeg besøgte bloggen første gang <3

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Synes det er hyggeligt at der stadig er nogle af jer "gamle" besøgende der hænger ved. <3

   Slet
 4. 20 år, det var sguda godtnok ikke så lidt. :) Tillykke med jubilæet. :)

  Hvor pokker havde man en hjemmeside i 1995? Geocities eller sådan et sted?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sku lidt år :) Og mange tak.
   Puha kan ikke rigtig huske hvad de forskellige hed, men den ene hed i hvert fald webbyen og man kunne også få et gratis tk-domæne :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)