Cosmo hjælper på INGEN måde :P

Cosmo gør det ikke nemt for mig at lave noget i dag. *Hehe* Han ligger på alle mine ting. Men jeg kan ikke være irriteret på ham, for han vil jo bare gerne putte og kæles med. *Hehe* Kan ikke stå for ham. Men jeg får da lavet lidt og har også fået lavet en del forskellige ting til kalenderen. Glæder mig til at komme igang med det projekt for alvor. Der er stadig en del ting jeg gerne vil lave og da der skal laves en del af hver ting, så tager det utroligt lang tid. Men det går fremad og jeg er faktisk ret godt tilfreds med det hele indtil videre. :D

Jeg regner med at smide et billede op på bloggen her af de forskellige ting når jeg har fået lavet dem. Kan jo være I kan finde noget inspiration til jeres egen kalender. Hvis I altså er til den slags ting. :D Så det kræver jo at I selv elsker at være kreative.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)