Dagens Hurtige

● Mine fingrespidser er virkelig ømme. Jeg har de sidste par dage siddet og klippet, klistret og skåret små ting ud i karton. Jeg har fået lavet lidt forskellige motiver og nu mangler jeg bare at lave en hel masse af dem alle sammen. Det tager tid, så kunne godt bruge en der kunne klippe lidt.

● Jeg er gået igang med at gense "Teen Wolf". Så det hygger jeg mig med imens jeg er kreativ. Den nye sæson starter om ikke så mange dage, så vil gerne have serien i frisk erindring. :D And I can't wait!

● Jeg mangler inspiration til nogle indlæg, så jeg prøver hele tiden at komme på nye idéer, men det er en smule svært. Enten har det været set før, eller også er det noget der minder meget om det jeg i forvejen har på bloggen. Trænger til et friskt pust.

● Fra i morgen og frem til fredag får jeg ret travlt. Det er ikke noget jeg bryder mig ret meget om, for vil gerne undgå at stresse for meget. Det kan ses på min psoriasis, som blomster som en gal for tiden. Det håber jeg dog at jeg kan få sat en stopper for når jeg skal ud på Odense Sygehus her i starten af Juli. Jeg vil så gerne have at de sætter min dosis op, for den nuværende gør ikke nogen forskel for mig.

● Håber vejret bliver lækkert denne weekend. Der skal hygges med min søster. :D

● Cosmo er ualmindeligt kælen for tiden. Han ligger på alt foran mig hvis han kan komme til det. Og hvis ikke han får lov, så ligger han sig ved siden af og så lidt af gangen rykker han tættere og tættere på. Han er sku snu nok.

3 kommentarer:

 1. Hvilken dag skal du på sygehuset?:) fik jo ikke sendt din gave (pengene har været små) og så kunne jeg komme med den!:) hvis det e rok self!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg d. 9 juli :) Så du må da meget gerne kigge ind forbi og sige hej. :D Skal være der 10:20 men er der vist 10 min før tid. Og skal være i patienthotellet.

   Slet
 2. Olay det finder jeg lige ud af så :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)