Ordne-Hår-Dag

Jeg har været pænt irriteret over min udgroning i lang tid nu, så i dag besluttede jeg mig for at gøre noget ved det. For noget tid siden købte jeg en toning på tilbud, men var ikke helt sikker på om den kunne gøre noget i mit hår, da den ikke er anbefalet til mørkt hår. Men nu er mit hår jo heller ikke så mørkt længere, så tog chancen. :D

Fik smækket et par striber i håret og resten af toningen kom i spidserne, så jeg vedholder min dipdye/ombre. Den skiller jeg mig nok aldrig helt af med. Og når håret bliver helt lyst, så bliver spidserne i flere sjove farver. Ikke med permanent hårfarve men med fx hårkalk og lign. Og så må vi se om jeg ender med en omvendt ombre når vi går over til efteråret. Kunne jeg nemlig godt finde på. Men det må tiden vise. Skal have fundet en hårfarve der minder en smule om min naturlige hårfarve, så jeg ikke skal farve udgroning hele tiden. Men nu vil jeg lige have en periode med det lyse hår. Og så fik jeg også lige klippet de tørre spidser af, så nu virker håret en smule sundere igen. Har ikke klippet etager denne gang, da jeg trænger til noget tyngde i håret. Det er meget tyndt i forvejen, så føler ikke for at gøre det endnu tyndere at se på. Så klip-klip færdig! :D

Er blevet super glad for resultatet - også selvom nogle af mine grå hår skriger meget de steder der ikke er kommet toning i. *Hahahaha* Utroligt så hvide de hår er. Gamle krage.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes altid det er svært med håret når vi skifter fra vinter til sommer og omvendt.. Mit røde skær i håret bliver helt forkert.. jeg har også en udgroning pt, men det kan ikke betale sig at farve det nu hvor solen kommer.. overvejede nogle striber, men droppede det igen.. og nu fortryder jeg lidt.. ha ha.. Nå, men må leve med det som det er.. det ses mest hvis jeg har midter skilning og det har jeg stort det ikke.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har også meget rødt skær i mit. Men nu tænker jeg at det lyse skal have en chance. :D

   Slet
  2. Vil du gerne ha det helt blond eller hvor lyst tænker du ? :D

   Slet
  3. Ikke helt blondt tror jeg. Måske bare sådan en alm. mørkblond du ved. Lidt som min bund, men en smule lysere.

   Slet
 2. Hvad hedder den toning farve ? 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den der hedder "Blonde Ultime" og så var den første vist 12-0 toningen og den anden jeg har købt til næste gang hedder 12-1.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)