Laver mine egne Kalender Dekorationer

Jeg har i et par måneder nu siddet med tanken om at gøre lidt mere ud af min kalender - gøre den mere kreativ og sjov at kigge i. Ved dog ikke om det bliver min nuværende kalender jeg gør det med, men det må tiden vise. Men som I nok har lagt mærke til, så har jeg et par gange vist nogle klistermærker her på bloggen som jeg har købt på eBay, men det er langt fra alle dem som jeg gerne vil have. Problemet er bare at de er svinedyre da de kun kan findes på Etzy og bliver sendt fra Amerika, så fragten er urimelig dyr. Derfor får jeg ikke købt dem jeg gerne vil have. Det er super ærgerligt da det kunne være super fedt, men sådan skal det ikke være.

Jeg har så her i dag besluttet mig for at gøre noget ved det! Jeg har lidt karton liggende, så hvorfor ikke bare lave nogle ting selv man kan klistre ind i? Ja det bliver selvfølgelig ikke det samme som klistermærker, men det bliver sku da 100% personligt og noget INGEN andre har! :D Så jeg er gået igang med at lave lidt forskellige ting, som jeg vil bruge de forskellige måneder i kalenderen. Startede ved efteråret da jeg i forvejen havde bladene. Næst bliver nogle sommer-inspireret ting og så nogle almene ting som fx. husholdningsting osv. Tror sku nok det skal blive godt alligevel. Håber bare at jeg har karton nok. *Hahahahah* Men det ender nok med at fylde hele weekenden, men så har jeg da noget at hygge mig med nu jeg holder fri-weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)