Kreativ Søndag

Hold da op hvor er dagen dog bare fløjet afsted. :D Har siddet og klippet og klistret hele dagen og jeg er langt fra færdig med det jeg gerne vil lave. Så jeg kommer nok til at sidde med det de næste par dage også. Hvilket jeg faktisk ikke har noget imod, men det går lidt ud over bloggen. For jeg glemmer simpelthen at blogge. Slemme slemme mig. *Hehe* Jeg vil dog prøve at finde på noget at blogge om, det lover jeg. :D

Og hvad sker der lige for at den eneste dag jeg ikke er udendørs så er vejret skide lækkert? Aih men det er da bare ikke iorden. *Haha* Men nu har jeg jo brokket mig over det dårlige vejr, så skal da slet ikke brokke mig nu. :) Håber bare at vejret fortsætter hele næste uge - hvilket jeg dog tvivler lidt på.

Nå.. Må hellere smutte. Opvasken skal ordnes og så har jeg en kat der er på vej ud af de små huller i hegnet på altanen. Han vil MEGET gerne have fat i de 1000 måger der flyver rundt her til aften. Ha' en fortsat fantastisk søndag aften alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)