Spørgsmål til Bloggeren #3

Jeg har fundet en masse spørgsmål fra forskellige steder på nettet, som jeg deler op i en hel del indlæg og besvarer. Nogle af tingene har jeg aldrig svaret på før og andre af dem er ret oplagte, men vælger at svare på dem alligevel. Dette er en sjov måde at lære mig at kende på, og tænkte at det kunne være sjovt for mine nye besøgende at læse - og egentlig også jer faste læsere. Så hold øje med disse indlæg her på bloggen. :D

Hvad var dit yndlingsfag i skolen?
Det er og vil altid være billedkunstskab. Jeg elskede det i folkeskolen og jeg elskede at jeg kunne vælge det på HF som valgfag. Dog på E niveau men alligevel. Jeg elsker at være kreativ og det var en dejlig måde at puste ud på imellem de andre trælse fag man var tvunget til at skulle have. Og så hjalp det jo også på det at man scorede sig et 12-tal til eksamen.

Har du nogensinde haft et rygte der spredtes om dig?
Som mobbe-offer så er dette næsten uundgåeligt. Så ja det har jeg. Men de rygter der var i folkeskolen kunne ikke hamle op med de grimme rygter et par bloggerpiger satte igang for en del år tilbage efterhånden. Føj nogle kællinger. Sorry, men der blev jeg fandme sur. Utroligt at folk kan synke så lavt. Men jeg kendte til sandheden og havde min gode samvittighed med mig igennem det hele.

Hvis du havde magten til at slette én person fra verden, så ingen huskede ham/hende undtage dig, ville du så gøre det?
Åhhhh ja! Der er et par stykker - nok en del flere, som jeg ville gøre dette med.

Sover du med eller uden tøj?
Nu har jeg et næsten ikke-eksisterende vindue i soveværelset, så det er næsten som at sove med det hele åbent om vinteren, så der ligger jeg med meget tøj på, dobbelt dyner og tæpper. Men når vi når de varmere tider så er det helt uden. Kan slet ikke holde til den varme der er om sommeren så for ikke at blive kvalt, så smider jeg sku alt.

Hvad er dit stjernetegn?
Jeg er født i starten af Maj, så det gør at jeg har Tyren som mit stjernetegn. Et stærkt dyr og til tider frygtet. Og det passer mig helt fint. :D Hellere respekt end at blive set som lidt ligegyldig.

Har du nogensinde været din kæreste utro?
Aldrig og jeg synes det er så lavt at være sin kæreste utro. Man må sku da være voksen nok til at gøre det forbi inden man begynder at OVERVEJE at være sammen med et andet menneske!? Ja jeg har været udsat for det alt for mange gange, og de fyre fortjener seriøst kun livsvarrige kønssygdomme som straf. Karma siger jeg jer!

Har du nemt ved at blive brun om sommeren?
Jeg har arvet rødhåret gener fra min far, så jeg er ginger helt ind til knoglerne. Så nej jeg har på ingen måder nemt ved at blive brun om sommeren. Jeg har utroligt mange hvide pigmenter i huden udover mine millioner/milliarder af fregner overalt på kroppen. Derfor bliver jeg meget nemt skoldet og det kan virkelig godt irritere mig.

Hvad er din yndlings-app på mobilen?
Jeg kan ikke nøjes med at nævne en enkelt. Jeg holder meget af disse apps: Instagram, Twitter, Sideadministrator, Netbank og Goodreads. Alle nogen jeg bruger meget - også alt for meget. :D

Har du nogensinde nøgenbadet ved vandet?
Nej og det er ikke fordi jeg ikke har kunne finde på at gøre det. Muligheden har bare aldrig været der. Og jeg kræver jo at det er et sted hvor der ikke er klamme ting i vandet og hvor jeg er totalt alene eller sammen med den anden som jeg så gør det sammen med.

Kan du godt lide at jagte spøgelser?
Har aldrig prøvet det før, men er I da vimmer hvor ville jeg dog gerne! Jeg elsker det paranormale og det ville være en drøm at få lov til at opleve det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)