Månedens Favoritter - Maj 2015

Er jeg den eneste der synes at Maj måned er gået alt for stærkt? Føler dårligt nok at jeg har bemærket at vi var i den måned. Men kalenderen fortæller altså noget andet, og det betyder også at det er blevet tid til at finde mine mest brugte produkter frem i denne måned og finde mine favoritter. Så dem får I en oversigt over her. :D

Nu hvor vi allerede er inde i sengen, så kan vi da starte i det bløde. Jeg har nemlig været helt tosset glad for min nye hovedpude som jeg købte i IKEA tidligere på måneden. Jeg har ikke haft en alm. hovedpude i nogle år, så det er rart at have en der tilmed er super lækker. Og en anden pude jeg købte på samme tur, som også har været en stor favorit i Maj måned er min "pølsepude", som jeg bruger når jeg sidder og blogger og læser i sofaen. Den er guld værd!

En anden ting jeg har genfundet min kærlighed til er duftlyset fra Neofresh med duften af Spring & Floral Garden. Har haft det tændt næsten hver anden dag, og det giver bare en super lækker duft i hjemmet. Selv når de bare står dufter der af dem når man går forbi dem. Ja jeg er en sucker for duftlys og jeg kan aldrig få nok. :D

Mit Skagen Ur er også en af mine meget store favoritter i denne måned. Jeg elsker designet og jeg elsker at det er så fint og feminint og så passer det altså bare til alt. Virkelig beæret over at jeg fik det hjem.

Jeg har også været rigtig glad for min mascara fra Rimmel med Argan Olie. Elsker børsten, elsker at mine vipper ser dejligt naturlige ud med den på, og så elsker jeg det faktum at der er Argan Olie i. Og så er der min vandfaste eyeliner fra GOSH. Jeg brugte normalt en fra Lancôme, men den er simpelthen for dyr. Så jeg skal se om jeg kan købe flere af disse fra GOSH og så bliver det min primære eyeliner, for den er overraskende god i den våde vippekant.

Når det kommer til body oil, så er denne fra Fifty Shades of Grey "linjen" min favorit i denne måned. Den har den skønneste duft og den er så lækker sammen med en shower gel i badet. Og noget andet jeg bruger næsten dagligt er min Scrub Mask fra JorgObé. Mums hvor er den bare fantastisk!

Vi bliver i badet og tager en Shower Gel med agurk fra Dove frem. Denne har jeg brugt stort set hver dag og den dufter virkelig lækkert. Især sammen med body olien jeg nævnte lige før. Og så det sidste punkt i badet - In-Shower Body Milk fra Nivea. Jeg har brugt denne i nogle år, og jeg ser den stadig som en af mine store favoritter. Det er især her om sommeren hvor huden kræver lidt mere fugt.

Jeg har også været vældig glad for min Chill Mat til computeren. De dage hvor jeg har siddet meget og arbejdet fra den, der har denne køler måtte været en drøm. Min computer har ikke været nær så varm som den plejer og det er simpelthen så lækkert. Og så skal vi ikke glemme mine nye favorit bogmærker med sommerfugle fra eBay. Jeg bliver mere og mere glad for dem, og jeg glæder mig til at få nogle flere hjem.

Jeg har ikke brugt min gamle hårbørste siden at jeg fik denne Wet Brush hjem i min Goodiebox denne måned. Jeg havde ikke regnet med at den var så god som den er, men jeg siger jer - den er fantastisk! Det er blevet så meget nemmere at børste håret ud efter badet. Jeg er virkelig glad. :D

En anden ting jeg også er blevet overrasket over kvaliteten på er min Micellar Cleansing Water fra Garnier. Jeg bruger den stort set hver dag, og jeg er stadig forbløffet over hvor mild den er omkring øjnene og munden. Ja jeg har klart fundet mig en favorit her når det kommer til ansigtsrens.

Så har vi også lige et par gengangere fra sidste måneds favoritter - min Moment de Bonheur Parfume fra Yves Rocher og Baby Lips Dr. Rescue læbepromade fra Maybelline. To virkelig fantastiske produkter. :D Og sidst men ikke mindst så har jeg igen fundet et produkt frem fra gemmerne i makeup-skuffen, nemlig min Lash Serum fra L'Oreal. Jeg har ikke brugt den i mange år, så tænkte at jeg ville begynde at bruge den igen. Tror dog ikke effekten hænger ved længere med denne, så skal have fundet en ny.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)