Lørdags Brunch - Som var det til en børnefødselsdag :P

I går fik jeg en ustyrlig lyst til nybagte boller og kakao. Det var dog desværre allerede blevet så sent på aftenen, at det virkede lidt... mærkeligt at stå og lave det der og spise den slags til aftensmad. Men jeg besluttede mig for at handle ind til det alligevel og så lave det som en hyggelig brunch her i dag. :D Og hold da op hvor er det lækkert at der dufter af nybagte boller, kaffe og andet lækkert. Mangler en smule frugt men ellers er det perfekt. Jeg ved godt at der er meget forskelligt, men når det skal være, så skal det hele altså også bare på bordet. :D Så det blev til boller, yoghurt, kanelsnegl, varm kakao med kaffe og et glas kold mælk. Love it!

En god start på dagen, som forhåbentlig bliver fuld af hyggelige timer. Jeg holder en fridag hvor jeg nyder at rengøringen blev ordnet i går, skal have ordnet negle, håret skal forkæles og huden skal plejes. Jeg skal rigtig hygge og så skal jeg igang med at læse igen. Bøgerne har ikke været rørt ved i alt alt for lang tid, og det er altså for dårligt. Så i dag bliver en "mig"-dag.

Hvad skal I bruge jeres lørdag på?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)