Åhh Hej Weekend - Jeg har savnet dig!

Sidder med tårer strømmende ned af kinderne, som jeg gør hver gang jeg ser "Min Bedste Ven's Bryllup", her til aften. For fanden hvor er jeg dog til tider træt af at være så sentimental og let til tårer. Men for fanden det er altså en god film. Elsker Julia Roberts! Får helt lyst til at se "Erin Brockovich", "Runaway Bride" og "Pretty Woman", men min DVD-afspiller virker ikke, så... de må blive liggende i deres lommer i DVD-kufferterne. *Suk* Bliver altså snart nødt til at finde en ny.

Har fået nået en masse i dag og det føles virkelig rart. Det eneste jeg ikke har kunne nå er at være forbi mine forældre for at vaske tøj. Så det bliver mandag. Holder nemlig hjemme-weekend så jeg vil ikke nogle steder medmindre det virkelig brænder på. Men det regner jeg ikke med kommer til at ske. :P Så jeg håber på at det bliver en skøn weekend. Og modtager jeg det med posten i morgen som jeg håber, så kan jeg måske endda få lavet lidt kreativt.

Og se lige hvad der lå og ventede på mig på posthuset! Min præmie fra Goodiebox. Jeg havde nemlig vundet endnu en maj-boks og det er jeg super glad for, da jeg virkelig elsker den måned's box! Og selvom øjenskyggen er den samme som den jeg fik første gang, så er neglelakken heldigvis i en anden nuance blå. Så jeg er tilfreds. Og hvor er det dog bare luksus at få endnu en scrubmaske fra JorgObé! Skal fejres i morgen - med lige netop den. *Hehe*

Nå.. Jeg vil smække benene op i sofaen og stene lidt film på TV3. God weekend alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Du kan vel se DVD'er på computeren? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan jeg ikke nej. Der er ikke mulighed for at sætte cd'er/dvd i da den ikke har et CD Rom drev. Og hvis jeg havde så kunne jeg ikke sidde og arbejde imens.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)