The Rainbow TAG

Jeg blev virkelig varm om hjertet da jeg hørte at Obama nu har vedtaget en lov der gør det umuligt for de homofobiske stater i USA at forbyde ægteskab mellem par af samme køn. Irland har også for ikke så længe siden tilladt det, og det gør mig simpelthen så glad at der nu er mere åbenhed om den slags og at det ikke længere skal ses som noget forfærdeligt. ALLE har ret til kærlighed og den slags kærlighed skal ingen grænser have - uanset køn! Så det har jeg valgt at fejre i dag. :D Først med et farverigt look i regnbuens farver og nu med denne TAG. :D

I den røde kategori har jeg en ansigtsmaske - og jeg elsker jo ansigtsmasker. Denne er en peel-off som også er den slags jeg foretrækker. Den re dybderensende og jeg er faktisk ret glad for netop denne. Der er også en løs mat pudder fra MUA, som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for. Denne blander jeg gerne sammen med en HD-powder og måske en tredje for at få den helt rigtige farve. Jeg har også valgt at smide min røde glimmer i puljen i dagens anledning. :D Og sidst men ikke mindst så har jeg her også min røde læbestift med blåligt skær i fra GOSH. Jeg elsker den og jeg burde faktisk bruge den noget mere.

I den orange kategori har jeg også smidt en glimmer i puljen, men derudover så har jeg også valgt at tage mine øreringe frem med mine hjemmelavede ræve af cernit. Jeg elsker dem og har planer om at lave flere af samme slags med måske andre dyr. Der er også en mascara og denne er fra Rimmel og er deres mascara med argan olie i. Jeg er virkelig glad for at jeg købte den da jeg gjorde det, og jeg vil helt klart anbefale den til andre. Sidst er der en hårolie fra Keune. Denne er dog ikke min favorit, men det er den jeg bruger mest, så tænkte at den ville være oplagt at tage med i denne pulje.

I den gule kategori er der endnu en glimmer, men der er også en virkelig skøn body lotion fra Vaseline. Jeg er normalt ikke en creme-type, da jeg hader den der fedtede fornemmelse, men disse er ikke-fedtende. Så åhhh den er skøn. Sidst i kategorien er der en læbebalsam. Denne var jeg faktisk ikke helt så begejstret for da jeg modtog den i en Goodiebox, men den er faktisk overraskende god. :)

I den grønne kategori er der igen igen en glimmer, og også en bodylotion fra Vaseline. Jeg bruger dem faktisk dagligt, så de må være lige noget for mig. :D Og så er der min favorit parfume fra Yves Rocher. Det er "Moment de Bonheur" og den dufter virkelig lækkert. Den perfekte parfume til sommeren.

I den blå kategori finder vi en eyeliner fra GOSH og denne farve er så meget "Sommer" hvis I spørger mig. :D Jeg bruger den gerne en del i denne årstid. Gerne sammen med glimmeren der også er her på billedet. I denne kategori har jeg også en neglelak som jeg virkelig elsker. Masser af glimmer og virkelig lækker farve. Bruger den mest til neglene på fødderne, men der er den altså også fin! Sidst men ikke mindst er der en body shower fra Yves Rocher. Denne er en del af deres Sommer-kollektion som er Limited Edition. Skøn duft!

I den violette kategori finder vi en skøn håndcreme fra Comwell som jeg elsker. Den giver god fugt uden at fedte for meget og bruger den gerne en del. :P Jeg har også en læbepromade fra Baby Lips og denne er en nude farve med shimmer i - den er perfekt til Sommeren hvis man gerne vil have liiiidt på læberne. Der er også en glimmer og så er der den helt igennem fantastiske Wet Brush. OMG! Den er virkelig den bedste børste jeg nogensinde har haft.

I den lyserøde kategori finder vi den fantastiske Micellar Rensevand fra Garnier. Jeg troede aldrig jeg ville falde så meget for den, men det er jeg virkelig. Der er også en lyserød neglelak - og jeg er normalt ikke ret meget til denne farve, men denne er faktisk rigtig sød på neglene. Især her om Sommeren. I ser også en Sunkiss Jelly, som jeg bruger til at lysne mit hår gradvist. Den virker overraskende godt, også selvom mit hår er farvet og det er noget de fraråder folk at bruge den sammen med. Men det fungerer altså fint for mig. Der er også min all-time favorit parfume fra Naomi Campbell. Jeg har ikke så meget tilbage, så bruger den ikke så tit, men den bliver brugt en gang imellem. Elsker duften selvom den er meget sød - hvilket jeg normalt ikke er så meget til. Og så er der igen en glimmer. :D

I den multifarvede kategori finder I min 88 shimmer palette med en masse forskellige farver. Denne er fundet på eBay og det er et af mine bedste køb ever. Her ser I så igen alle mine farvede glimmere (det er dog ikke dem alle, men dem jeg har vist på billederne ovenover). Jeg er en glimmer-pige, så selvfølgelig skulle de med. Og nu hvor vi er ved min kærlighed til alt der glimter, så har jeg smidt mine sten med på billedet også. Det er igen ikke alle de farver jeg har, men det er i hvertfald de sten jeg har samlet i regnbuens farver. Og til sidst er der det armbånd jeg har købt til både min søster og jeg. Det er fylde med regnbuefarvede perler. Elsker det!


Det var så min Regnbue-TAG. :D I andre er mere end velkommen til at deltage, og smid endelig et link til jeres indlæg hvis I gør. Jeg vil elske at læse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)