Får fikset alt inden weekenden

I kan tro at jeg glæder mig til denne weekend. Ikke fordi jeg har noget planlagt, men fordi jeg netop har 100% fri! Jaaaah! Ingen planer, så jeg har totalt frie tøjler til at lave lige nøjagtig hvad jeg har lyst til og I kan tro jeg gerne vil nå en masse. Jeg skal forbi lægen i morgen til de to tider jeg har hos dem - den ene en blodprøve og den anden for at få tjekket op på mine ben og fødder. Derefter er det hurtigt hjem og vente på posten. :D Jeg ved der kommer minimum én pakke, og det glæder jeg mig virkelig til. Håber dog at jeg også modtager min kalender, men det er ikke sikkert. Der kan godt gå en dag mere, men den er i det mindste på vej.

Derudover så har jeg i dag haft besøg af en rigtig sød kvinde fra Kræftens Bekæmpelse. Kan I huske at jeg nævnte en ret så grim kommentar om min blege hud for noget tid siden? Ja det var altså startskuddet til dette projekt. Jeg blev godt vred med samtidig med ret stædig. Jeg ville gerne slå det fast at der er en grund til at jeg ikke sidder ude og suger en masse kræft-stråler til mig, og derved gøre en god gerning samtidig med. Så jeg har valgt at tage en dag ud af kalenderen, for at tage ud og dele lidt lækkert ud til børn på gaden på vegne af Kræftens Bekæmpelse. Skriver et indlæg om det her på bloggen også når den dag er overstået. Håber at få lov til at tage lidt billeder, men intet er sikkert endnu. Men det må tiden vise.

Her til aften sidder jeg og hygger lidt med at kigge efter ting jeg muligvis skal have bestilt hjem til Prinsen. Han har fødselsdag d. 18 August og fylder hele 6 år. Det skal altså fejres på en eller anden måde og han skal have en lille fødselsdagsgave. :D Overvejer et nyt kradsebræt og kradsetræ nu hvor han har ødelagt det han har, men ved ikke lige om der bliver råd til sådan noget. Men et eller andet skal jeg nok få bestilt hjem til ham. Han er jo min lille øjesten så han skal forkæles lidt.

Fik også langt om længe kæmpet mig igennem alle mine mange indlæg og der er røget halvdelen. Der var godt nok meget gammelt og ligegyldigt herinde, så nu er der lidt mere luft igen. Ser også lidt mere overskueligt når man kigger på kategorierne. Så jeg er godt tilfreds og kan nu komme igang med at planlægge efteråret og vinteren på bloggen. :D Nogle forslag egentlig? Kunne godt bruge noget nyt input og måske noget jeg ikke tidligere har lavet. Så kom frisk.

7 kommentarer:

 1. Jeg bliver næsten fristet til at lave oprydningen lige med det samme, men det må vente til efteråret.. Jeg mangler også en smule inspiration for tiden.. tænkte at vi evt kunne lave noget sammen, men jeg er lidt tom for tanker i dag. vi kunne stille hinanden nogle spørgsmål, men det har vi jo prøvet før. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Inspiration mangler jeg også... Jeg håber snart der sker noget som man kan skrive om. *Hehe*

   Slet
 2. nogle indput kunne være
  - evt. vise dine egne eller andre blogger Halloween dekorationer fx. udsmykning foran hoveddøren, terassen, haven osv.
  - konkurrence hvor besøgende kan stemme på bedste Halloween udsmykning
  - dit bud på en Halloween make up

  SvarSlet
 3. Ej hvor sjovt at cosmo nu fylder 6 år - jeg kan huske jeg bar fyldt med siden han s fødselsdag hvor han fyldte 2!
  Glæder mig til dine indlæg i efteråret og vinteren, de er så hyggelige! Er selv vild med de årstider og man kan også mærke at du brænder for dem - specielt efteråret!
  Jeg vil lige tænke over nogle forslag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Ja han er ved at være en gammel lille dreng. :D
   Håber også at jeg kan komme på nogle lækre idéer til de indlæg.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)