Sygehus besøg, Roadtrip til Aarhus og en smule Shopping

Så fik jeg tid og mulighed for at skrive et indlæg om min dag i går. Computeren virker langt om længe igen og jeg har fået importeret billederne til computeren. Der er ikke ret mange, da jeg ikke rigtig havde overskud til at tage så mange. Der var så mange nye indtryk der skulle ind. :P Men dagen startede med et besøg på Odense Sygehus. Som de kvikke af jer nok ved, så er jeg i behandling for min psoriasis (langt om længe) og jeg er kommet på piller i stedet for cremer (selvom jeg bruger dem en smule ved siden af også). Men den dosis jeg har taget det sidste stykke tid har vist sig ikke at være nok. Så da jeg var inde på sygehuset, havde smidt tøjet et par gange og talt med et par forskellige læger (dog nogen jeg allerede har mødt et par gange), så blev det besluttet at jeg skulle op i max dosis da jeg stadig har en del piller tilbage. Jeg skal så de næste tre måneders tid beslutte mig for om jeg vil prøve medicinen i sprøjteform eller om jeg vil over til et kraftigere og lidt mere "giftigt" præparat. Jeg vil få det dårligere af det men det skulle være mere effektivt. Det er faktisk utroligt svært at skulle beslutte, men har også tre måneder til det.

Da jeg var færdig inde på sygehuset kom Jeanette forbi og hentede mig. Vi havde nemlig aftalt at skulle hygge den dag og da vi begge gerne ville på roadtrip, så gik turen til Aarhus denne gang. :) Jeg havde aldrig været der før, så det var lidt spændende. Og hold da op hvor er centrum dog stor der. Jeg ville ikke kunne finde rundt uden en GPS, that's for sure. Og sikke mange butikker der dog var. Også et par stykker jeg har hørt om før, men bare aldrig selv været i.

Halvvejs igennem vores travetur igennem byen besluttede vi os for et pitstop for at få lidt at spise. Vi brugte en del tid på at finde et sted, men valget faldt til sidst på Alimento. Toiletforholdende var virkelig afskyelige, så jeg var ret skeptisk med maden. Det var dog okay, men ikke et sted jeg ville besøge igen. Bollerne var tvebakker og colaen meget tynd i det. Så det var ikke så ophidsende. Men Jeanette skal alligevel have tak for frokost. ;)

Derefter gik jagten videre på shopping. Jeg fik faktisk ikke købt ret meget. Ville egentlig gerne have kigget på lidt tøj og måske lidt makeup, men der var bare ikke noget som faldt i min smag. Der var dog et par steder hvor der var makeup brands jeg aldrig har hørt om før, og som mindede lidt om enten CoolCos eller andre mærker i den prisklasse, men der var bare ikke nogle ting og farver som sagde mig noget. Det kunne ellers have været sjovt at teste noget helt nyt og budget-venligt her på bloggen, men det må vente til en anden god gang. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi tager til Aarhus tror jeg.

Men jeg fik da købt lidt. Det var i henholdsvis Søstrene Grene, Normal og Bøger og Papir. Det er mest crafting-ting, men der kom også lidt praktisk med i poserne. I kan se hvad det blev til på billederne herunder.2 kommentarer:

  1. Har du evt. prøvet at kigge på din kost om der er nogle fødevare, som får dit psoriasis til at bryde ud? Du kan evt. læse dette link måske det kan hjælpe dig, så du kan slippe for medicin. - http://sund-kost.dk/psoriasis/

    SvarSlet
    Svar
    1. Been there, done that - ingen effekt. Lægerne mener at min Struma er en af grundene til at det kan være svært at holde det nede, da de to sygdomme ikke fungerer ret godt sammen. Og begge er sygdomme jeg skal lave med resten af livet.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)