Nyt køb - Double-Lash fra Mavala

Som jeg skrev her på bloggen den anden dag, så er jeg igang med at gøre mine vipper længere, stærkere og fyldigere igen, da de efter over et år er blevet meget tynde og skrøbelige. Man skulle tro det var pga. makeup, men det er desværre lige det stik modsatte. Jeg har nemlig ikke brugt makeup ret meget det seneste år - måske 3-4 gange om måneden og det er ikke meget i forholden til de 6 dage om ugen jeg gjorde det tidligere. Det betyder så også at jeg har gnubbet mig meget mere i øjnene og det har knækket mine vipper ret så voldsomt. Så de er desværre ikke så lange længere, og det er jeg virkelig ked af. Så jeg har været henne og teste lidt forskellige serums til vipperne. Jeg har prøvet nogle dyre nogen af slagsen og nogle billige, men der er ikke rigtig nogen af dem jeg har været særligt gode venner med. Sad så her den anden dag og kiggede igennem sortimentet hos Matas og faldt over en med børste. Dét har jeg endnu ikke prøvet, så tænkte at det kunne måske være jeg ville få mere glæde af den, da den jo ville få langt mere fat på vipperne.

Produktet hedder "Double-Lash" og er fra mærket Mavala. Jeg har tidligere haft en lak fra dem, men det er mange år siden. Den koster 199,95 kr hos Matas, og det er jo egentlig billigt nok, meeeeeen... ville gerne se om jeg kunne finde den lidt billigere på nettet, og det lykkedes mig. Jeg fandt den på eBay. Jeg kunne sagtens have sparet omkring 30-40 kr mere på den ved at bestille den fra Kina, men så ville prisen alligevel være over 80 kr og risikoen for at den blev fanget i tolden ville være der. Ikke at det ville være en katastrofe, men det betyder så at den ville blive dyrere og der ville gå utroligt længe inden man fik den hjem - en måned plus selve behandlingstiden fra tolden også. Dét gad jeg simpelthen ikke. Så jeg ville gerne betale lidt mere for den (som den jo nok ville ende med at gøre alligevel) og så købe den fra et EU-land og derved også modtage den langt hurtigere.

Jeg fandt så en sælger fra Frankrig der solgte den for små 115 kr. Se dét var da dejligt billigt. :D Næsten halv pris end i Matas. Og jeg bestilte den for fem dage siden og fik den i dag. I sådan en situation synes jeg godt det kan betale sig at betale lidt ekstra for at få den hurtigere hjem. Så jeg ser frem til at komme igang med at teste den allerede fra i aften. Regner med at komme med en update på den efter noget tid. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)