En lækker og afslappende Søndag

Så blev det søndag og fridag. :) Har været henne og slå en bolledej sammen og venter nu på at den skal hæve. Ville egentlig tage mig et langt og varmt bad nu, men de skal hæve igen når jeg har smidt dem på bagepladen, så det bliver imens de gør det. Så kan jeg hygge med varme nybagte boller efter badet iført pyjamasbukser og en dejlig hyggetrøje. Rigtig søndagshygge. :D

Ikke nok med det, så har jeg planlagt at min dag skal stå på selvforkælelse. Lidt spa-hygge med ansigtsmaske, fodbad og hele baduljen. Og så skal jeg altså igang med at læse lidt. Har ikke rørt en bog i snart 3-4 uger og det er simpelthen for dårligt! Så nu skal det altså være. Har godt nok også nogle serieafsnit jeg ikke har fået set, men det kan jeg gøre i aften imens jeg nyder min aftensmad. Jeg havde egentlig planlagt at skulle lave frikadeller, men de havde ikke hakket kylling da jeg var nede og handle i går, så det bliver bare kyllingbryst, salat og nogle rodfrugter. Meget det jeg plejer at få, men det er så dejligt nemt. Og nu hvor jeg har planlagt en masse afslapning i dag, så er det perfekt med noget der er nemt og ikke kræver det store. *Hehe*

Nå, men bolledejen kalder. Ha' en fortsat god søndag alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)