Strand Halskæden fra eBay

Halskæden der inspirerede mig til at lave det sidste look er denne lækre sag fra eBay. Der er faktisk 3 forskellige slags, men denne er den eneste med en søstjerne, og det var det jeg gik efter. Jeg er dog mest til den helt runde form. Men det kan være at jeg på et tidspunkt også køber den. Men altså det var søstjernen jeg gik efter, og jeg synes simpelthen de er så fine!

Jeg elsker at selve gelen er så klar i farven og at det derved giver en lidt associationer til de hvide badestrande sydpå ved det klare blå badevand. Det er i hvert fald det billede jeg får når jeg kigger på den. Og så kunne jeg egentlig godt have brugt at kæde osv var i sølv, men det gør faktisk ikke noget at det har den der antikke bronze-farve. Det er dog ikke det jeg går mest med om sommeren, men det er okay. Selve vedhænget er jo super fint.

Hvis I skulle være interesseret i at købe en selv, så kan I finde alle tre slags lige her.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)