To meget store pakker ankom i dag - Dove Hair Care

I starten af ugen fik jeg den glædelige nyhed at jeg havde vundet en konkurrence hvor jeg kunne vælge en af to serier af Dove's Pure Care produkter. Shampoo og Balsam i enten Oxygen & Moisture eller Dry Oil. Jeg valgte Oxygen da det er den jeg bruger nu, men fik så besked om at jeg fik tilsendt begge - se dét var sku da dejligt! Så kan jeg også prøve den anden og se om jeg bliver lige så glad for den. Og i dag modtog jeg så to store pakker. Stakkels postbud. :P

Da jeg så fik dem pakket ud blev jeg faktisk lidt skuffet. I Dry Oil-serien er der 12 af hver, men i Oxygen & Moisture-serien er der 22 shampoos og 3 balsam. Hvor er det lige gået galt henne? Jeg gik ud fra at man fik lige mange af hver? Det giver slet ingen mening. Og jeg bruger mere balsam end jeg bruger shampoo, så forhåbningen om ikke at skulle købe shampoo og balsam resten af året faldt lidt til jorden. Skal i hvert fald købe balsam. Men jeg skal ikke brokke mig! Jeg har et kæmpe lager af shampoo nu. :D Bare en skam antallet ikke passer overens med det jeg troede jeg vandt.

Men nu opstår så det næste problem. Hvor dælen skal jeg opbevare det? *Hahahahaha* Har et køkkenskab der har 2 hylder tomme, så de bliver nok smidt derind. Nu ser jeg frem til at komme i bad senere. Der skal prøves en anden serie i Dove Pure Care produkterne og jeg ser frem til at få super lækkert og dejligt blødt hår. Dejligt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)