Hyggelig Onsdag med mine forældre

En lille tur ned til mine forældre endte med at blive en halv dag dernede. :P Jeg endte nemlig med at spise med og så sad vi ellers og snakkede indtil jeg kørte hjem igen ved en 20:30-tiden. Det var simpelthen bare perfekt vejr og det var dejligt lunt da jeg cyklede hjem. Nu sidder jeg så og nyder et glas iskold lemonade og det smager faktisk overraskende godt. Troede ikke at jeg ville kunne lide det, men må sige at det er ret godt når det er iskoldt.

Sidder også og skriver en masse samtaler ind i min kalender. Der kommer til at ske en masse det næste stykke tid og glæder mig faktisk lidt til at starte på kursus om nogle uger. Det skal nok blive spændende. Derudover så kommer Jeanette på besøg i morgen og MIN SØSTER KOMMER TIL FYN I WEEKENDEN!!!! Hold da nu op hvor har jeg savnet hende og jeg har SÅÅÅÅÅ mange ting liggende til hende. :D Og nårh jo.. Jeg er blevet blond big time! Skulle lige friske mine striber op i håret her tidligere i dag og det endte med at blege håret helt vildt! Skal lige vænne mig til det, men tror jeg bliver glad for det. Nu er det i hvert fald blevet blond. *Hehe* Skal nok smide nogle billeder op på et tidspunkt, men tror først det bliver i weekenden. :)

Nå men jeg vil lige indhente nogle af alle de YouTube-videoer jeg ikke har fået set. Håber at kunne komme tidligt i seng da jeg gerne vil være oppe og klar til besøg i morgen. Så I må have en fortsat god onsdag aften alle sammen.

1 kommentar:

  1. Jeg endte også ved min mor i eftermiddags og klokken var også 18 inden jeg kørte hjem..

    Glæder mig til at se dig i morgen.. <3
    Knus

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)