Min Nye Aften (nogengange morgen) Rutine med Colosé - Trin 1

Så er det blevet tid til at komme med en lille update på et af de mange produkter jeg har fået hjem til test fra Colosé. Jeg har gjort det til en fast rutine at bruge dem om aftenen inden jeg hopper i seng - og nogle gange om morgenen, men på dage hvor jeg bruger makeup gør jeg det ikke. Jeg får den klammeste fedtede hud hvis der er creme under makeuppen, så det undgår jeg helst. Min hud er meget fedtet i forvejen, så ønsker ikke at den skal være mere fedtet og det bliver den altså. Så jeg bruger primært cremer osv inden jeg går i seng.

Det første produkt jeg vil fremhæve er det første jeg bruger hver aften. Nemlig vaskecremen.

Denne vaskecreme er specielt tilegnet os med fedtet, uren og/eller normal hud. Da jeg læste at den især er god til fedtet og uren hud, så blev jeg virkelig glad. :D Har dog kun prøvet en vaskecreme én gang før, og jeg havde svært ved at finde ud af om jeg synes om det. Jeg har dog givet denne en chance og den er faktisk overraskende god. Jeg ved stadig ikke om jeg er så vild med creme-delen, da jeg føler min hud er en smule fedtet efter rengøringen, men jeg tror det er noget jeg selv og min egen hud lige skal vænne sig til. Den er dog lækker at arbejde med - især med en form for rensebørste (den I ser på billedet øverst er fra eBay og er en meget billig version af den meget populære clarisonic som jeg virkelig godt kunne tænke mig). Huden bliver lækker og blød når man kombinerer de to ting og hvem synes ikke at det er fantastisk?

Jeg påfører den på tør hud og masserer den så ind og renser huden i dybden. En vaskecreme skulle være meget bedre end en sæbe, da sæber gerne fjerner alle de naturlige stoffer på huden som er med til at holde den sund, så sæber er ret kradsbørstige. Jeg fjerner derefter vaskecremen med lunken vand. Til sidst bruger jeg så en rensetonic (har dog desværre ikke en fra dette brand) for at fjerne eventuelle rester af skidt og snavs.

Næste gang vil jeg fortælle jer om min erfaring når det kommer til Miracle Cremen. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)