Smelter på min Spa Søndag

Jeg smelter i disse dage. Selvom jeg har gardinerne slået ned, blæseren tændt, alle vinduer og altandør åben så er her 30 grader i stuen og det er seriøst så klamt! Jeg hader varme og det er også derfor jeg slet ikke er den store fan af Sommeren. Naturen er da smuk osv med alle dens friske og kraftige farver, men temperaturen er ulidelig. Så jeg ser meget frem til det køligere vejr og jeg glæder mig voldsomt til at kunne bruge mine nye kjoler. Og nej dem kan jeg ikke bruge om sommeren, da det er i noget varmere stof og med lange ærmer, så jeg ville dø hvis jeg havde dem på i disse dage. Så kan temperaturen bare komme under de 15 grader, så vil jeg være lykkelig. :D Hvilket så også vil betyde at vi har nærmet os Efteråret, som jeg virkelig ikke kan vente på. Alle de lækre ting man kan begynde at gå med, ting man kan dekorere hjemmet med og selvfølgelig det at man ikke er ved at omkomme. *Hehe*

Jeg har lige været henne og fjerne det meste af min makeup da jeg gerne vil have et par ansigtsmasker i krydderen. Overvejer også et fodbad og så skal der ordnes negle. Har brug for lidt forkælelse i dag og så skal jeg hygge med at dekorere søndagen i min kalender så jeg kan vise denne uge frem i morgen. Og mht. det så er jeg virkelig overvældet over den opmærksomhed de indlæg får. Det er jo helt vildt! Og den kontakt man får med andre skønne kvinder verden over er også virkelig fantastisk. Fik post fra to i går og det var nogle virkelig søde tanker der lå bag. Den ene sendte lidt hyggeligt og print med ræve og andre mønstre som jeg skal se om jeg kan lave noget med, og den anden sendte mig en washi tape som jeg har ville have lige siden jeg så et billede af den første gang. Men det er så populær en tape at den enten er røv dyr eller umulig at få fat på. Så jeg havde store tårer i øjenkrogene af glæde over at modtage det og det var totalt uventet, for hun havde intet nævnt. Så jeg er utroligt overrasket over den gavmildhed der er i den "verden".

Nå, men jeg vil smutte ud og tage opvasken og kommer igang med at forberede noget lækkert til mig selv i form af spa-hygge og måske endda noget lækkert til ganen. :) Ha' en fortsat god Søndag alle sammen.8 kommentarer:

 1. Du ved godt at krokodilletårer er, når det er uægte eller falske tårer, ikke? :D synes bare sætningen var lidt spøjs :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte nok at der var noget uldent over det ord, men tænkte "Naaah what the heck!" :P Men nu ved jeg hvad tvivlen var. Tak ;)

   Slet
  2. Haha kender det virkelig godt :D Men velbekomme :D

   Slet
 2. Mange tak og rigtig dejligt søndag aften til dig..
  Nu er solen ved at gå ned, så bliver det heldigvis lidt køligere.. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja aftnerne der er køligere er så dejligt behagelige. :D

   Slet
  2. Elsker de smukke summer aftener.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)