Har brug for at starte med at læse igen

Jeg har ikke rørt et bog siden jeg færdiggjorde "Dåsemakrellen" og før den gik der også længe imellem, så nu skal jeg altså igang igen! Jeg gik så småt igang med "Bridget Jones"-serien, men mangler stadig den sidste bog i serien, så synes jeg har svært ved at finde motivationen til at komme ordentligt igang. Men nu skal det altså være. Jeg har nogle dage hvor jeg ikke har andet end lægebesøg på skemaet, så vil se om ikke jeg kan få skubbet lidt læsning ind i kalenderen.

Når jeg er færdig med de to jeg har, så vil jeg gerne igang med noget krimi - problemet er bare at mange af de bøger jeg har er skæve numre i længere serier, så føler ikke rigtig for at komme igang med dem når jeg ikke har de forrige og efterfølgere af de enkelte bøger. Øv altså! Men må lige gå min Goodreads-liste igennem og se hvilke jeg kan læse uden at skulle finde resten af bøgerne. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)