Ændrede lidt på altanen

I dag rykkede jeg lidt rundt ude på altanen. Bænken blev stående og så er reolen blevet skubbet op til den og Cosmo har nu fået sig en ny trone nu hvor den anden blev taget ned af væggen. Og han elsker den. Nu hvor jeg sidder og skriver på dette indlæg så ligger han og nyder udsigten fra sin lille plade på reolen. Tror han er glad for at han igen kan ligge og kigge ud på trafikken og menneskene der går forbi nede på gaden. Og jeg har stadig en masse plads til at sidde og hygge derude. Så jeg er rigtig glad for ændringerne. Også selvom jeg nu ikke har så meget benplads, men det overlever jeg. :D Prinsen har fået sin egen plads derude også og det var det vigtigste. Jeg vil egentlig gerne have nogle andre solcellelamper derude - eventuelt nogen der hænger fra loftet eller noget. Og så er jeg alligevel lidt usikker, for de solcellelamper jeg har lyser mere end rigeligt op om natten, så jeg har faktisk aldrig mørke i soveværelset. Så må lige overveje hvad jeg gør. Vil jo gerne kunne sidde derude om aftenen med en masse lys.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)