Weekly Planner Fun - Mine Hjemmelavede Dekorationer | #4

Endnu en uge er gået, og det er blevet tid til at afsløre sidste uges dekorationer. Jeg har denne gang prøvet med en farve som jeg faktisk ikke er den store fan af, men det skulle altså prøves. Så jeg lavede et udelukkende pink layout. :) Det var så også en meget girly uge med en masse leg med makeup osv, så det passede overraskende godt sammen.

Min "Planner Addiction" deler jeg også med medlemmerne af min gruppe "Scandinavian Planner Addicts" på Facebook. :D Er du også vild med at være kreativ i din kalender, og gerne vil dele og få inspiration med/fra os andre, så er du mere end velkommen til at joine vores lille klub.

4 kommentarer:

 1. Jeg er heller ikke den store fan af lyserød, men jeg synes nu at dit tema ser rigtig fint ud :) Hvordan finder du frem til de ugelige temaer? Jeg tror selv at jeg vil gå lidt efter om der fx er Halloween, jul, sommer, efterår osv. Men det vil jeg ikke gøre med alle uger, så vil lige gå i tænkeboks. Hvor finder du inseration til det?

  Synes forresten at det er nogle super fede ting du laver til dit tema! Jeg overvejer selv at kaste mig ud i at lave mine egne klistemærker så jeg er 100 % tilfreds med dem jeg vil bruge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også at det blev ret godt.
   Jamen jeg går ud fra en farve eller som du selv siger tider på året osv. Så inspirationen har jeg ikke rigtig - jeg laver det bare.

   Mange tak :D Ville også gerne kunne lave klistermærker, men må nøjes med disse i farvet karton.

   Slet
 2. Super indlæg. Jeg har selv lige smidt noget op på min blog, omkring min planner - den er dog langt fra så dekorativ som din.

  Jeg har meldt mig til den facebook side, tak for at dele den! Jeg elsker at nørkle med min kalender.

  Rigtig god blog du har, ny følger her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige kigget og den ser da fin ud. :D Hvor har du købt den henne? Elsker farven og mønstret.
   Det var skam så lidt. :) En Finne og jeg synes der manglede en til os heroppe i Norden så vi oprettede den for noget tid siden :D

   Mange tak og i lige måde. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)