Tid til at læse videre på Millennium historien

Jeg har faktisk været lidt blank når det kom til hvilken bog jeg skulle læse til næste #ReadAThon, så da jeg så at der var udkommet en ny bog i Millennium-serien, så måtte jeg altså bare forudbestille den. Det betyder så også at jeg har fået den meget dyrere end den står til mange andre steder nu, men... sådan er det når man ikke har tålmodighed. *Hehe* Men jeg var så nede og hente den på posthuset i dag. Den ankom i Lørdags, men der var jeg jo ikke hjemme, så måtte vente selvom det var utroligt svært. :D Jeg glæder mig til at læse om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist igen og se hvad de nu bliver udsat for. Tror det bliver den helt rigtige bog til den store læsedag. Det bliver så godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)