Prøver at planlægge denne uge

Det har været alt for varmt for mit vedkommende i dag, så jeg har for det meste siddet foran en blæser hele dagen. Cosmo har nydt at jeg har kunne bruge en masse tid på at sidde og nusse med ham. Han er sku en lille charmetrold. :D Havde egentlig planlagt at jeg ville have været nede ved græsset og sidde lidt, men allerede efter 10 min gav jeg op. Kunne simpelthen ikke holde det ud. Så ind i skyggen igen. Det betyder så også at jeg har siddet og surfet en del rundt på nettet da jeg ikke har kunne tage mig sammen til ret meget andet.

Har fået kigget efter ting jeg gerne vil prøve at teste osv, og har da også fundet lidt. Nu er det så bare med at vente på at modtage det hele. Det er bestilt hjem med Efteråret i tankerne. Ja ja jeg ved det godt. Jeg er utrolig tidligt på den, men jeg kan virkelig ikke vente, samt at det ville være lækkert at have det NÅR det bliver Efterår. :D Kan selvfølgelig godt bruge tingene nu her også, men det er jo bare en bonus. Noget kommer ret hurtigt og andet tager en krig om at komme frem. Men så er det bare med at have lidt tålmodighed - som jeg stort set ikke har noget af i kroppen. *Hahahaha* Men så har jeg da noget at se frem til.

Denne uge er faktisk ret kedelig - har ikke rigtig nogen planer andet end besøg hos lægen og noget andet praktisk der skal ordnes samt jeg skal have delt armbånd ud for Kræftens Bekæmpelse. Så jeg tror jeg vil spice det op med et look eller to, måske en tur ud i det fri med kameraet samt en masse kreativt. Burde egentlig også få startet op på en ny bog, men nu ser vi.
Hvad skal I lave af spændende ting denne uge?

1 kommentar:

  1. Min uge ser også røv kedelig ud.. Jeg her ingen planer overhovedet og når jeg har forsøgt at lave aftaler med nogen så kan de ikke.. Jeg prøver at få tiden til at gå med at læse og hækle, men ellers ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal finde på.. Overvejer at tage på stranden i morgen, men kender ikke rigtig nogen som kan lokkes med.. ;)

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)