Okay Sommer - Du kan godt slutte nu

Jeg bliver med garanti hadet lige nu ved at sige dette, men jeg kan godt lige klare hvis Sommeren var ovre. Jeg kan seriøst ikke vente til det bliver Efterår. De mørke looks, det varme og hyggelige tøj, varme støvler og strømpebukser. Åhhh det bliver så godt! :D Og så er der selvfølgelig den smukke gyldne natur. Jeg håber virkelig at Efteråret bliver smukt i år og at jeg får mulighed for at komme ud og opleve det - tage billeder osv. Please!4 kommentarer:

 1. Jeg nyder sommeren lidt endnu, men jeg håber virkelig vi får et smukt efterår i år.. sidste år nåede vi næsten ikke ha se de smukke farver.. Jeg håber jeg kan invitere dig en tur rundt om langesø, hvis der kommer sådan en smuk efterårs dag.. det er det smukkeste sted. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hepper også på skovsøen :D nu hvor vibikke fik gjort det sidste år pga det lortevejr der kom hahaha... Dog vil jeg personligt gerne beholde varmen et stykke tid endnu, da sommeren ikke rigtigt har været der og min krop har det bedst i varmen :)

   Slet
  2. Håber også at det bliver fint i år :D <3 Og jeg vil meget gerne med på tur.

   Slet
 2. Hov mente sgu da langesøskoven xD

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)